Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İbrahim Üzülmez Samsunspor’dan çekiniyor

Samsun Haber

Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, “Samsunspor iç saha maçlarında taraftar etkisiyle baskılı oynuyor. Önceliğimiz bu baskıyla başa çıkmak olacak. "Rakibimiz ligdeki konumu itibariyle kazanmak için her şeyini ortaya koyacak. Kısacası işimiz çok zor” dedi.

Samsunspor Haber – Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, Samsunspor karşılaşmasının her yönüyle çok zor geçeceğini söyledi. Teknik direktör Üzülmez yaşanan sakatlıklar ve iyileşen futbolcuların ardından Samsunspor karşılaşmasında takımda rotasyon yapabileceğini söyledi.


TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ POZİTİF YANSIYABİLİR


Samsunspor'un içinde bulunduğu durumun işlerini daha da zorlaştıracağını ifade eden Üzülmez, "Rakibin ligdeki sıralamasına baktığımızda kazanmak için her şeyini ortaya koyacak. Teknik direktör değişikliğinin pozitif yönde katkı sağlaması için çalışacaklardır ancak Çaykur Rizespor olarak bizim hedefimiz, yolumuz ve düşüncelerimiz belli” diye konuştu.


SAMSUN TARAFTARI ÇOK ETKİLİ


Rakibin özellikle iç sahada taraftar etkisiyle çok baskılı oynadığını da sözlerine ekleyen yeşil mavili ekibin teknik direktörü Üzülmez, “Önceliğimiz bu baskıyla başa çıkmak olacak. İnşallah Samsun’dan hedeflediğimiz gibi galibiyetle ayrılırız ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçeriz” dedi. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.