Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Herkes EDS'leri Atakum Belediyesi koydurdu zannetmişti! Büyükşehir tarafından konulduğu ortaya çıktı

Samsun Haber

Samsun'da CHP'li Atakum Belediyesi tarafından Atakum ilçesine kurulduğu gündeme getirilen EDS kameralarının, AK Partili Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye konulduğu ortaya çıktı

Samsun'un Atakum ilçesinde kurulan Elektronik Denetleme(EDS) kameralarının Samsun Büyükşehir Belediyesine ait olduğu öğrenildi.

Atakum ilçesinde EDS kameralarının kurulduğu ve araç sürücülerine ceza yazıldığı iddia edilirken, söz konusu EDS kameralarının Atakum Belediye tarafından ilçe sınırlarında araç trağinin olduğu yerlere konulduğu ileri sürülmüştü. Ancak edinilen bilgilere göre CHP'li Atakum Belediyesinin ilçe sınırlarında EDS kameraları koydurtma gibi bir çalışmasının şuan olmadığı, söz konusu kameraların AK Partili Samsun Büyükşehir Belediyesinin yaptığı anlaşma kapsamında kurulumuna izin verdiği trafik denetleme sistemleri olduğu ortaya çıktı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir, bir süre önce yaptığı açıklamada EDS sistemini kuracaklarını ve bu sistemin tuzak değil hız sınırına uymayanlara ceza yazacağını söylemişti.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.