Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Haydi Samsun adayını belirle! Samsun'un manipülasyonsuz anket sitesi: Samsunanket.com.tr

Samsun Haber

Samsun'un seçim anket sitesi Samsunanket.com.tr seçim sürecini hazır olarak faaliyetlerine başladı. Samsun'a dair çeşitli anketler ile gündemin nabzı Samsun anket de atacak. 

SAMSUN ANKET’DE İLK ANKET: CUMHURBAŞKANLIĞI ANKETİ

Türkiye 2023 Genel Seçim’e hazırlanırken ortak aday olarak Cumhur ittifakı AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi, Hüda-Par ve büyük bir sürpriz olmaz ise Yeniden Refah Partisi Cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan,

Millet İttifakı’nda ise Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Parti, Deva Parti, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi adayı olarak da Kemal Kılıçdaroğlu,

Memleket Partisi tarafında Muharrem İnce,

Ata İttifakı olarak ise Sinan Oğan seçim yarışında olacak.

İKİNCİ ANKET: SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI ANKETİ

Adalet ve Birlik Partisi, Adalet Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Anavatan Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Büyük Türkiye Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrat Parti, Emek Partisi, Gelecek Partisi, Genç Parti, Güç Birliği Partisi, Hak ve Özgürlükler Partisi, Halkın Kurtuluş Partisi, Halkların Demokratik Partisi, Hür Dava Partisi, İYİ Parti, Memleket Partisi, Millet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Milli Yol Partisi, Saadet Partisi, Sol Parti, Türkiye Değişim Partisi, Türkiye İşçi Partisi, Türkiye Komünist Hareketi, Türkiye Komünist Partisi, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Yenilik Partisi, Yeni Türkiye Partisi, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi, Zafer Partisi Aday Adayları Samsun ankette yer alacak.

9 MİLLETVEKİLİ SAMSUN'U TEMSİL EDİYOR

2018 Genel Seçimlerinde Samsun 5 AK Parti, 2 CHP, 2 İYİ Parti Milletvekili çıkarmıştı.

SAMSUN’DA SEÇİM SÜRECİ SAMSUNANKET.COM.TR DE İŞLENECEK

Samsun milletvekili aday adayları, cumhurbaşkanı seçimi, gündeme dair çeşitli anketler ve kamuoyu araştırmaları ile Samsunanket.com.tr analiz ve karar verme açısında vatandaşlara pusula görevi görecek. 

SMS DOĞRULAMASI İLE MANİPÜLASYONA İZİN YOK 

Samsunanket.com.tr de kullanılan tüm oylarda SMS doğrulaması zorunlu olduğu için manipülasyonunda önüne geçildi. Böylece vatandaşlar attıkları oylar SMS doğrulaması yapılmadan kabul edilmeyecek.

Anket sonuçlarını Samsunanket.com.tr den anlık olarak takip edebilirsiniz. 

ADAYINI SEÇ VE DESTEKLE!

Bilgi için: 0850 242 1881
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.