Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Hasan Varol Yeniden Başkan Seçildi

Samsun Haber

Ordulular Sevgi Derneği Başkanı Hasan Varol yapılan başkanlık seçimlerinde mevcut başkan tekrar seçildi.

Samsun'da etkinlik gösteren Ordulular Sevgi Derneği'nin olağan genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Toplamda iki adayın yarıştığı seçimlerde 115 üyenin oy kullandığı öğrenildi. Gerçekleştirilen seçimlerde 73 oy alan mevcut başkan Hasan Varol güven tazeleyerek tekrardan Ordulular Sevgi Derneği Başkanı seçildi. Diğer aday Kemal Yavuzcan ise 42 oy alarak seçimleri kaybetti. 
Gerçekleştirilen seçim sonrası konuşan Ordu Sevgi Derneği Başkanı Hasan Varol, tekrar başkanlığa seçildiği için mutlu olduğunu söyledi. Gayelerinin Ordu-Samsun vilayetlerinde sevgi köprüsü ve kardeşliği kurmak olduğunun altını çizen Başkan Varol," Bu anlamda birçok çalışmaya imza attık. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Genel kurulumuzun Samsunumuza ve Ordulular Sevgi Derneği'ne hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Ordulular Sevgi Derneği'nin Hasan Varol Başkanlığında yeni yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı: Şeref Çalış, Abdullah Şahin, Hasan Yıldızoğlu, Metin Genç, Ömer Faruk Sönmez, İlyas Arslan.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.