Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Hasan Basri Kurt'tan Samsunhaber.com'a önemli açıklamalar

Samsun Haber

AK Parti milletvekili aday adayları için mülakat süreci başlıyor. Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsunhaber.com'a yaptığı açıklamalarda mülakat sürecini değerlendirdi.

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, genel merkezde yapılacak mülakat öncesinde Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ile görüştü. Gelişmeleri değerlenen Kurt, süreçle ilgili önemli bilgiler verdi.

Hasan Basri Kurt, "Samsun Milletvekili aday adaylarının mülakatları 8 Mayıs salı günü saat 10:00'da başlayacak. Yapılan değerlendirmelere göre mülakatların, 2-3 gün içerisinde tamamlanmasını bekliyoruz" dedi.

"İSİMLER CUMHURBAŞKANIMIZA SUNULACAK"

Hasan Basri Kurt konuşmasının devamında ise, "Mülakatların bir kısmı bugün başlıyor. Öznur hanım yapacak mülakatları. Ben Samsun’dan başvuruda bulundum. Cumhurbaşkanımızın başkanlığında oluşturulacak bir üst kurul nihai kararı verecek. Grup Başkan vekilleri de katılacak bu kurula. Bir veya iki kişi katılacak gruptan. 

Yarın sabah yapılacak olan mülakata bütün adayları çağırıyorlar. Kurulda bir kadın kollarından bir de gençlik kollarından katılımcı var. Bir de MKYK üyesi Genel Başkan Yardımcısının yanında hazır bulunacak.  Bu komisyon değerlendirmelerini yaparak raporlarını sunacak. Olabilecek isimlerin tamamı Cumhurbaşkanımıza sunulacak" açıklamalarında bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.