Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Haluk Levent gönülleri fethediyor

Samsun Haber

Ünlü sanatçı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP), yaptıklarıyla gönülleri fethediyor.

Yapmış oldukları iyilik hareketleriyle toplumda büyük takdir toplayan AHBAP platformu ülkenin dört bir yanından gelen yardım çağrılarını yanıtsız bırakmıyor.

Haluk Levent'in kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformunun birçok ilde temsilcileri bulunmakta. Haluk Levent, kendisine gelen tüm taleplere olumlu yanıt vermeye çalışıyor. Sanatçı geçtiğimiz günlerde düzenlemiş olduğu konserin tüm gelirini Samsun'da bir market zincirinin şubelerinin başka bir firmaya devredilmesi ile birlikte işten çıkarılarak tazminatını alamayan Samsunlu işçilere dağıtacağını açıkladı.

Ünlü sanatçıya yine Samsun'dan bir yardım talebi geldi. Bu kez evi yanan yaşlı bir adam için... 

"Samsun’un Terme ilçesinin Kocaman köyünde yaşayan dedemizin geçtiğimiz günlerde evi yandı. Eşyalar kullanılmayacak durumda dedemiz zorda. Yardım edebilir misiniz?" tweetini alan Haluk Levent, yine sosyla medya üzerinden "Samsun AHBAP! İstikamet Terme ilçesi! Haydi canlarım dedemizi bulalım!" çağrısında bulundu. AHBAP Samsun, kendilerine gelen bu çağrıya hemen olumlu yanıt verip, evi yanan dedeyi bulmak üzere harekete geçti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.