Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Haluk Levent, 29 Ekim için Samsun'da olacak

Samsun Haber

29 Ekim Cumhutiyet Bayramı dolayısıyla Haluk Levent, Samsun'a geliyor.

Milli Mücadele'nin 100. Yılı kapsamında, bu yıl Samsun'da çokça etkinlik gerçekleştirildi. 28 Ekim'de de Haluk Levent, Atakum Kent Meydanı'nda şarkılarıyla "Cumhuriyet"i, Samsun vatandaşlarıyla kutlayacak.

Atakum Belediyesi de bu haberi sosyal medya hesaplarından yayınladı. Mesajda; "Atakum hazır mısın?! Cumhuriyet coşkusunu Haluk Leventle yaşıyoruz."Yaşasın Cumhuriyet!" diyeceğimiz geceye herkesi bekliyoruz dedi. Konser 28 Ekim'de, Türk-İş Atakum Kent Meydanı, saat:21:00'da gerçekleşecek.

Söz vermişti

Haluk Levent, Haziran ayında Karadeniz Bölgesi Turu'na çıkmıştı ve tur sonrası Atakum Belediyesi Başkanı Av. Cemil Deveci'nin davetiyle Samsun'a uğramış ve Başkan Deveci'ye 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılması istenen konser için söz vermişti. Davetini kabul ettiği için Levent'e teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci de; "Sosyal medyadan Haluk Levent'in Karadeniz Bölgesi'nde olduğunu fark ettim ve Atakum'a davet ettim. O da kırmadı ve geldi. Davet ettim çünkü, biz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı çok önemsiyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı çok önemsiyoruz. Bayramımızı Atakum'da çok güçlü bir şekilde, Karadeniz Bölgesi’ni de Atakum’a toplayarak kutlamaya çalışacağız. Bugün de kahvaltıda onun planlamasını yapmaya çalıştık. Haluk Levent'ten konser için kısmen sözünü aldık. Programlarını gerçekleştirebilirse, 29 Ekim'de Haluk Levent, Atakum'da olacak" demişti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.