Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Hakan Karaduman, Hizmet-İş’i ziyaret etti

Samsun Haber

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Samsun İl Başkanlığını ziyaret etti.

Samsun haber - 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Samsun İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Karaduman, “Millete hizmet yolunda gece gündüz demeden çalışan işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü canı gönülden tebrik ederim. Ayrıca, 1 Mayıs’ın hayırlara vesile olmasını, kardeşliğin ön plana çıktığı, ismine yakışır bir şekilde 1 Mayıs geçirmenizi temenni ederim” dedi.


 
Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Ziya Uzun ise yaptığı konuşmada“Bütün ülkelerde 1 Mayıs kutlamaları yapılıyor, ancak ülkemizde 1 Mayıslar gerginlik ve tartışma ortamı olarak göstermek isteyen bir takım grupların algı operasyonuna kurban ediliyor. Hak-İş ve Memur-Sen’in bu algıyı yıkmak adına yoğun uğraşlar içerisinde. HAK-İŞ ve Memur-Sen’in kavgadan, gürültüden uzak, barış ve kardeşlik havasında kutlama gerçekleştirecek. Bu yıl sendikamız 1 Mayıs’ı Adana’da kutlama kararı aldı. Bizde Samsun’dan Adana’ya giderek o büyük coşkuya katkı sağlayacağız” diye konuştu.

Başkan Karaduman daha sonra İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesinde ve Büyükşehir Belediyesi SASKİ Şantiyesinde çalışan işçileri ziyaret ederek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini kutladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.