Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Güvenlik Kameralarından Kaçamadılar

Samsun Haber

Samsun’da park halindeki bir otomobilden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 kişi güvenlik kamerası kayıtları aracılığıyla yakalandı.

Samsun'un Canik ilçesi Gazi Mahallesi şehiriçi yolcu otobüs durağı önünde meydana gelen olayda, 5 gün önce E.S., H.A.Y. ve H.A otobüs durağının önünde park halindeki bir otomobilin sahibine ulaşarak aracı satıp satmayacağını sordular. Araç sahibi de aracını satmayacağını söylemesi üzerine E.S., H.A.Y. ve H.A. aracın farlarını, teybini ve araç içerisindeki birkaç malzemeyi alarak olay yerinden uzaklaştı.

Aracın sahibi durumu polise bildirince Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin olay yerinde yaptıkları çalışmalar sonucunda aracın içerisine girdikleri kameralardan tespit edilen E.S., H.A.Y. ve H.A. yakalanarak gözaltına alındı. 

Emniyet'teki sorgusu tamamlanan hırsızlık şüphelileri bugün Samsun Adliyesi'ne çıkarıldı. Hakim karşısına çıkartılan E.S., H.A.Y., ve H.A. nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydı ile serbest bırakıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.