Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Gümüş: Samsun için elimizi taşın altına koymaktan geri durmayız

Samsun Haber

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş ve beraberindeki heyet Samsunhaber.com'u ziyaret ederek başarılar diledi.

Samsunhaber.com ziyaret eden SAMKON Genel Başkanı Gümüş, Federasyon Başkanı Hasan Liman ve Bölge Başkanı Sibel Samuk; imtiyaz sahibi Erdal Şencan ve Genel Koordinatör Ünal Yavuz ile Samsun'un sorunlarını masaya yatırdı.

YENİDEN ADAY OLACAK

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş bu yılın sonuna kadar SAMKON'da seçimlerin yapılacağını ve kendisinin yeniden aday olacağını söyledi. Türkiye'nin en büyük hemşeri derneklerine sahip olduklarını söyleyen Gümüş, "Bende bir Samsunlu olarak bundan büyük bir gurur duyuyorum. Biz Samsunlular olarak bir ve beraber olduğumuz sürece her yerde her zaman başarılı olacağımıza bütün kalbimle inanıyorum" dedi.

SAMSUN DEYİNCE AKAN SULAR DURUR

Samsun'un çok özel bir şehir olduğunu bununda kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirten Gümüş, "Son 15-20 yılda şehrimiz büyük bir ivme kazandı. Ekonomik, sosyal ve kültürel alanda yapılan çalışmalar Samsun'un büyümesi ve gelişmesine neden oldu. Bu şehrin özlemlerini, beklentilerini ve sorunlarını bilen biri olarak sivil toplum kuruluşu olarak SAMKON kendi üzerine düşen bedeli ödemeye her zaman hazırdır. Samsun deyince bizim için akan sular durur" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.