Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Güleç’in mutlu günü

Samsun Haber

Samsunspor camiasının yakından tanıdığı Burak Güleç nişanlandı. Esnaf Burak Güleç ile bankacı Çağla Keriman nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.

Samsun Haber - Esnaf Burak Güleç ile bankacı Çağla Keriman nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı. 19 Mayıs Belediyesi Düğün Salonu’unda gerçekleştirilen nişan töreni çiftin açılış dansıyla başladı. Kendileri için hazırlanan pastayı kesen, birbirlerine ikram eden Güleç ve Keriman’ın yüzükleri Mahmut Korkmaz tarafından takıldı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Ardından çift, aile fertleri, mesai arkadaşları ve sevenleri kendilerini dans pistine atarak gönüllerince eğlendi. İlerleyen saatlere kadar süren törende katılımcılar çifti tebrik ederken, gecenin sonunda yaşanan güzel anların unutulmaması, anı olarak kalması adına fotoğraflar çekildi. 

TEŞEKKÜR ETTİLER 

Yeni yılın kendileri için güzel başladığını, yılın ilk günü ailelerin bir araya gelmesiyle söz kestiklerini, ikinci aşamada nişan törenini yaptıklarını ifade eden Güleç ve Keriman, yaz aylarında da yapılacak nikah ve düğünle evlenmeyi arzu ettiklerini söyledi. Çift, nişana gelerek mutlu anlarına tanıklık eden misafirlere teşekkür etti.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.