Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Gökhan İçkilli Artık Samsunhaber.com’da

Samsun Haber

  Samsun’un bir numaralı internet haber sitesi Samsunhaber.com, İhlas Haber Ajansı’ndan (İHA) ayrılan Gökhan İçkilli’yi bünyesine katarak gücüne güç kattı.

Samsun Haber - Kanal S, AKS TV ve Olay Gazetesi’nde çalıştıktan sonra İHA’ya geçerek burada yaklaşık 5.5 yıldır muhabirlik görevi yapan deneyimli gazeteci Gökhan İçkilli, İHA’dan ayrıldıktan sonra yapılan görüşmeler sonucu Samsunhaber.com bünyesine katılmayı kabul etti.

Samsun’un en fazla ziyaret edilen haber sitesi Samsunhaber.com bünyesine katıldığı için mutlu olduğunu belirten gazeteci Gökhan İçkilli, “Bundan sonraki enerjimi Samsunhaber.com için harcayacağım. Ekibimiz ile birlikte yapacağımız haberlerle bulunduğumuz çıtayı daha da yukarıya çıkartarak sadece Samsun’da değil, Türkiye genelinde bilinir bir site olma yolunda ilerleyeceğiz. Ayrıca profesyonel ve kaliteli bir ekibe geldiğim için çok mutluyum” dedi.

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şencan ise, “Gökhan İçkilli ile birlikte daha güzel ve kaliteli haberlere imza atacağımızdan eminim. Gökhan arkadaşımız kısa sürede Samsun’da marka haline gelen Samsunhaber.com’da ‘Haber İstihbarat Şefi’ olarak göreve başlamıştır. ‘Hoş geldin’ diyerek çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Nevin Aydoğan

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.