Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Galip Öztürk'ten Flaş Açıklamalar!

Samsun Haber

Samsunlu ünlü işadamı Galip öztürk, kendisine FETÖ'cüler tarafından kumpas kurulduğunu belirten çeşitli açıklamalarda bulundu.

Hakkında birçok suçtan hapis cezası bulunan ve yurt dışında bulunan Metro Turizm'in sahibi Samsunlu iş adamı Galip Öztürk, FETÖ'ye para vermediği için kendisine kumpas kurulduğunu açıkladı. Öztürk, kendisine kumpas kuran kişilerin hepsininin şu an ya firari olduğunu yada cezaevinde bulunduğunu söyledi. FETÖ mensubu bu kişilerin aralarında  imam, savcı, hâkim, yüksek yargı mensupları ve polislerin bulunduğunu belirten Öztürk, bu teröristlerle sonuna kadar mücadele edilmesi gerektiğini belirterek, "Bunların gözünü para ve iktidar hırsı bürümüştü. Dün para vermedim diye bana akıl almaz kumpaslar kuranların, yarın devleti ele geçirmek ve Gülen'e el öptürmek için yapmayacakları şey yok. Ben bunlarla mücadele etmek için canımı, malımı ortaya koydum. Kimseden aynı hareketi beklemiyorum ama şükürler olsun ki milletimiz, parti farkı gözetmeden hükümetine ve devletine sahip çıkıyor. Türkiye'yi bundan sonra aydınlık günler bekleyecektir." dedi.

Metro Turizm'in sahibi Samsunlu iş adamı Galip Öztürk, cinayete azmettirmekten, çete kurmaya kadar birçok suçlamayla yargılanıp, hapis cezasına çarptırıldı ve şu ana yurt dışında yaşamakta.




 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.