Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Futbolcular Vali Kaymak'a imzalı forma hediye etti

Samsun Haber

Samsunsporlu futbolcular, Vali Osman Kaymak'ı makamında ziyaret ederek, tüm takım oyuncuların üzerinde imzasının olduğu Samsunspor forması hediye ettiler.

Samsunspor Haber - Samsunsporlu futbolcular Ahmet Burak Solakel, Ahmet Cebe, Georgios Samaras ile birlikte teknik direktör Engin İpekoğlu, Sportif Direktör Coşkun Zeren, Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır Samsun Valisi Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etti. Kırmızı beyazlı oyuncular, tüm takım oyuncularının imzaladığı Samsunspor formasını Vali Kaymak'a hediye etti. Futbolcuların bu jesti Vali Kaymak tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

FUTBOLCULARDAN VALİ KAYMAK'A TEŞŞEKKÜR

Samsunsporlu futbolcular adına konuşan takım kaptanı Ahmet Burak Solakel, Vail Osman Kaymak'a Samsunspor'a zor günlerinde gösterdiği yakın ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür etti. Vali Kaymak'ta futbolculara hitaben yaptığı konuşmada; "Samsunspor bu şehrin en önemli markasıdır. Ve bizler sizlere olan desteğimizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Yeter ki siz maçlar kazanmaya devam edin" diye konuştu. Teknik direktör Engin İpekoğlu da Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Balıkesirspor maçı için galibiyet sözü verdi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.