Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fuat Köktaş: "Bu millet ülkesine hizmet edeni unutmaz"

Samsun Haber

AK Parti Samsun Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına İlkadım, Terme ve Salıpazarı ilçelerinde devam etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla İlkadım, Terme ve Salıpazarı ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen Köktaş, "Bu millet ülkesine hizmet edeni asla unutmaz" dedi.

24 Haziran seçimleri öncesinde yürütülen çalışmalar ile ilgili konuşan Köktaş, "Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim Ramazan boyu tuttuğunuz, tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Tekrarına kavuştursun inşallah. AK Parti laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyan partinin adıdır. 24 Hazirana kısa bir süre kaldı. O gün sadece cumhurbaşkanımızı ve milletvekillerini seçmeyeceğiz, ülkemiz bu seçimle yeni yönetim sistemine de ilk adımını atmış olacak. Bunun için tercihlerimizi çok dikkatli yapmalı ve bunu çevremize de iyi anlatmalıyız. Herkesin üstünde vebal var. Eski ve Yeni Türkiye'yi, AK Parti ile birlikte yapılan hizmetleri iyi anlatmalısınız. Bakıyoruz, bir yanda istikrarın, güvenin sembolü olan Cumhur ittifakı var. Diğer tarafta ise hiç bir zaman bir araya gelmeyecek diye düşünülen partiler var. Hayatta bir araya gelmeleri mümkün olmayanlar bir araya geldiler. Tek amaçları var meydanlarda bunları anlatıyorlar. Bugüne kadar yapılanları, satacaklarını, durduracaklarını söylüyorlar. Bu zihniyette olanlar bu ülkeye ve milletimize hizmet edebilir mi? Bu millet ülkesine hizmet edeni asla unutmaz ve 24 Haziran'da da sandıkta buna göre cevabını mutlaka verecektir" açıklamalarında bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.