Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ersan Aksu'dan İstanbul'daki Samsunlulara oy çağrısı

Samsun Haber

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 23 Haziran tarihinde İstanbul'da tekrarı yapılacak seçim için İstanbul'da yaşayan Samsunluların muhakkak oy kullanmaları yönünde uyarıda bulundu.

Başkan Aksu, "23 Haziran'da yapılacak seçimin önemini hatırlatarak muhakkak oy kullanmaları yönünde telkinlerde bulunduk" ifadelerini kullandı.

MUHAKKAK OY KULLANIN

Başkan Aksu konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bayram tatili dolayısıyla yoğun bir program tertip ettik. Hem Samsunlu hemşehrilerimizi ziyaret ederek bayramlarını kutladık. Hem de İstanbul'da ikamet eden ve bayram münasebetiyle Samsun'da bulunan hemşehrilerimizle bir araya gelerek, 23 Haziran'da yapılacak seçimin önemini hatırlatarak muhakkak oy kullanmaları yönünde telkinlerde bulunduk. Sağ olsun, geçmiş dönem Gençlik ve Spor Bakanımız ve halen İstanbul Milletvekili olan Akif Çağatay Kılıç Bey de bizimle programlara iştirak etti. Kendilerine hem İl Başkanlığımızı ziyaretlerinden dolayı, hem de seçim önü bu gayretli çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Gördüğümüz kadarıyla; her şey zaten çok güzel ve inşallah daha güzel olacak. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin bayramını bir kez daha kutluyorum." 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.