Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Eroğlu'dan transfer sözleri

Samsun Haber

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Başkanımız çok yoğun bir mesai harcıyor. Transfer önemli, ama sadece transfer değil elimizdeki oyunculardan en yüksek verimi alabilmek de önemli. Bizim için haftalar ilerledikçe çok daha iyi bir sistem takımı ortaya çıkacak.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, transfer konusunda kendisine çok soru geldiğini söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin deneyimli teknik direktörü Eroğlu, "Başkanımız çok yoğun bir mesai harcıyor. Transfer önemli, ama sadece transfer değil elimizdeki oyunculardan en yüksek verimi alabilmek de önemli. Bizim için haftalar ilerledikçe çok daha iyi bir sistem takımı ortaya çıkacak. Bunun için zaman ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın her alanda, sosyal medyada pozitif desteğine ihtiyacımız var. Transfer sürecimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

ZOR BİR MAÇ OLACAK 

3 büyüklerin Türkiye’nin neresinde olursa olsun favori olduklarını söyleyen Eroğlu, “Kaliteli bir kadro kurdular. Hedefleri şampiyon olmak ve Avrupa kupalarında ilerlemek. Biz de yavaş yavaş bu lige adapte olan, kendi taraftarı önünde iyi mücadele edecek bir takımız. Umarım taraftarın önünde güzel bir maç oynarız. Onların istediği sonucu alırız. Özellikle 11 yıl sonra evimizde oynayacağımız ilk takımın Fenerbahçe olması, taraftarımız için de güzel bir netice olacaktır. İnşallah istediğimiz gibi gerçekleşir” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.