Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erhan Usta'ya Samsun'dan Büyük Destek

Samsun Haber

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın Samsunhaber.com'da yaptığı konuşmalara cevap veren ve hakkında soruşturma başlatılan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya destekler çığ gibi büyüyor.

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya Samsun'dan büyük destek geldi. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın Samsunhaber.com'da yer alan konuşmalarına cevap veren MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta hakkında soruşturma açıldı. Hakkında soruşturma açılmasının ardından başta MHP seçmeni olmak üzere pek çok görüşten seçmen Erhan Usta'ya büyük destek verdi.

GRUP BAŞKAN VEKİLLİĞİ GÖREVİNDEN ALINMIŞTI

Daha önce İYİ Parti'nin emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili önergesine destek verdiği gerekçesiyle MHP Grup Başkan Vekilliği görevinden alınan Erhan Usta hakkında bu kez de AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın açıklamalarına cevap verdiği gerekçesiyle soruşturma açıldı.

ERHAN USTA'DAN AÇIKLAMA

Erhan Usta, yaşanan olaylarla ilgili olarak Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Kimse MHP’yi aşağılayacak, MHP ile dalga geçecek kudrette değildir! Milliyetçi-Ülkücü Hareketi, kimseye ezdirecek değiliz! Samsun’da Milliyetçi-Ülkücü Hareketin hakkını savundum! Kesilir belki, ama çekmeye gelmez boynum!" 

İYİ PARTİ'DEN ADAY OLMASI İSTENİYOR

Başta sosyal medya olmak üzere pek çok mecradan Erhan Usta'ya destek veren vatandaşlar, Erhan Usta'nın ya bağımsız yada İYİ Parti - CHP ittifakının Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasını istiyor. Gözler Erhan Usta'nın ilerleyen süreçte atacağı adımlara çevrilmiş durumda.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.