Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erhan Usta: Samsun'un gençleri gurbette

Samsun Haber

Tütün iskelesinde miting yapan Erhan Usta "Samsun'un temel sorunu işsizlik ve üretimsizliktir. Samsun üretmiyor, Samsun gelir yaratmıyor, Samsun işsiz, Samsun'un gençleri gurbette" dedi.

Samsun Büyükşehir Bağımsız Adayı Erhan Usta Samsun'un İlkadım ilçesindeki Tütün iskelesinde Samsunlularla buluştu. Erhan Usta'ya büyük ilgi gösteren Samsunlular miting alanını doldurdu.

Adaylığını açıklayan Usta, Samsunun temel sorunu olan işsizliğe değindi. Mecliste Samsun için yaptıklarından bahseden Usta, Bağımsız olarak Samsun'u kalkındıracağını söyledi.

Samsun Büyükşehir Bağımsız Adayı Erhan Usta, "Ben iktisatçıyım, ekonomistim, planlamacıyım Samsun'un temel sorunu işsizlik ve üretimsizliktir. Allah razı olsun daha önce görev yapmış belediye başkanlarına Samsun'un kentleşmeyle alakalı sorunlarının bir kısmı çözüldü ama Samsun üretmiyor, Samsun gelir yaratmıyor, Samsun işsiz, Samsun'un gençleri gurbette. Benim alanım bu. Sizlerin de desteği ile Samsun'un işsizlik ve üretimsizlik sorununu inşallah çözeceğiz" diye konuştu.

Ahmet ALTÜRK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.