Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erhan Usta Samsun'da oyları bölecek mi?

Samsun Haber

Samsun, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde siyasi anlamda en hareketli günlerini yaşıyor. Erhan Usta dün yaptığı açıklamada Samsun Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı oldu. İYİ Parti'nin adayı ise bugün belli olacak. İşte yerel seçimler öncesinde yaşanan gelişmeler...

31 Mart yerel seçimleri öncesinde gözler Samsun Belediye Başkan adaylarına çevrilmiş durumda. Seçimlerde AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir olacak. Mustafa Demir'in karşısına dün bağımsız adaylığını açıklayan Erhan Usta rakip olarak çıkacak. İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise bugün açıklanacak.

ERHAN USTA SAMSUN'DA OYLARI BÖLECEK Mİ?

Erhan Usta'nın dün Samsun Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adaylığını açıklamasının ardından Samsunlular adeta ikiye bölündü. Bir grup Erhan Usta'nın Samsun'da İYİ Parti'nin oylarını bölerek Mustafa Demir'in seçimi daha rahat kazanmasını sağlayacağını savundu. Diğer bir grup ise Erhan Usta'nın Cumhur İttifakının oylarını bölerek İYİ Parti adayının seçimde avantajlı duruma geleceğini iddia etti.

Tüm bu tartışmaların gölgesinde bugün İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklanacak. İYİ Parti'nin adayının açıklanması ile birlikte 3 aday 31 Mart seçimleri için hazırlıklara başlayacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.