Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erhan Usta İYİ Parti'den aday olmalı mı? Samsunlular yanıtladı 

Samsun Haber

Samsunhaber.com halkın nabzını tutmaya devam ediyor. MHP'den ihraç edilen Erhan Usta'nın İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olma ihtimalini Samsunlu vatandaşlar değerlendirdi.

MHP'den ihraç edilen Erhan Usta’nın İYİ Parti'den Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağı yönündeki iddialar tüm şehri sardı, Samsunhaber.com olarak bunun üzerine halk ne düşünüyor bu konuda dedik ve sokağa çıktık. Samsun'un kalbi Saathane meydanında vatandaşlara sorduğumuz, "Erhan Usta İyi Partiden Büyükşehir  Belediye Başkan adayı olma söylentisi var bu konu hakkında ne düşünüyorsun" sorusuna bakın ne cevaplar aldık.

ERHAN USTA HDP'DEN ADAY OLSUN YİNE VERİRİM 

Mikrofonlarımıza konuşan Samsunlu bir vatandaş, "Bir önceki seçimde MHP'ye oy kullandım, Erhan Usta'ya veririm. AK Parti'nin Adayı Mustafa Demir'i tanımam, etmem. Trabzonlu, ona şans tanımıyorum, kazanamaz. Ben Erhan Usta'ya veririm, HDP'den aday olsa gene veririm, dürüst adam" dedi. 

GENE AK PARTİ'YE OY VERECEĞİZ 

Samsunlu başka bir vatandaş ise, "Bir önceki seçimde AK Parti'ye oy verdim, ben CHP'ye İYİ Parti'ye oy vermem gene AK Parti'ye vereceğiz" dedi.

Ahmet ALTÜRK | Furkan KOÇ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.