Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erhan Usta'dan Bakan Albayrak'ın açıklamalarına cevap!

Samsun Haber

Samsun'da İş Dünyası ile Buluşma programına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklamalarına, Erhan Usta'dan cevap geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Samsun'da İş Dünyası ile Buluşma programına katıldı. Bakan Albayrak enflasyon tarafında düşüş yaşandığını, tarihi bir neticenin ortaya konduğunu, bu yıl 82,3 ton altını ekonomiye kazandırdıklarını açıkladı. Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta da Bakan Albayrak'ın açıklamaları için sosyal medya mecrası üzerinden cevap verdi.

"İlçelere girsin, vatandaşların çaresizliğini görsün"

Erhan Usta, sosyal medya üzerinden konuşarak; "Bakan BeratAlbayrak; Samsun'da,'Ekonomiye altın kazandırdık, enflasyonu düşürdük, otomobil satışlarını arttırdık' diye hikaye anlatacağına, Samsun'un ilçelerine gitsin, vatandaşın gözündeki ümitsizliği, çaresizliği görsün. Bütün gün siftah yapmadan müşteri bekleyen esnafı görsün!" dedi.

"Vatandaş işsizlikten kırılıyor"

Ardından açıklamalarına devam eden Usta; "Mahalle marketlerine, bakkallarına gitsin, ekmeği bile kredi kartıyla almak zorunda kalanları görsün. Vezirköprü'ye gitsin mesela, vatandaşın nasıl işsizlikten kırıldığını görsün! Geçimini inşaat işçisi olarak sağlayanların şimdiki durumunu görsün! Konuşabiliyorsa, tekrar konuşsun!" diye konuştu.

Erhan Usta'nın sosyal medyadan verdiği bu cevap üzerine bazı vatandaşlar da fikirlerini paylaştı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.