Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erdoğan Samsunlulara seslenecek!

Samsun Haber

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın ve Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 100. yılı dolayısıyla il genelinde büyük etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında Samsun'a gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsunlulara seslenecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun programı belli oldu. Erdoğan, Samsun'a geldiği gün vatandaşlara seslenecek.

ERDOĞAN'IN MİTİNG PROGRAMI 

Saat 14.25’te Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde temsilci gençler ve vatandaşların katılımıyla Samsun Tütün İskelesi’ne yürüyüş gerçekleştirilecek. Sonrasında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan Tütün İskelesi’nde halka hitap edecek. 15.00’te ise Cumhurbaşkanı Erdoğan Solo Türk ve Türk Yıldızları gösterisini Tütün İskelesi’nde yer alan maket Bandırma Vapuru'ndan izleyecek. 

Tütün İskelesi’ndeki programının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 16.20’de Yaşar Doğu Spor Salonu’nda halka hitap edecek. Sonrasında da Kültür ve Turizm Bakanlığı Müzikalinince Bitmeyen Yolculuk final programı icra edilecek. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.