Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erdoğan Samsun'a geliyor! AK Parti adayları o tarihte açıklanacak

Samsun Haber

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu bugün düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Samsun İl Başkanlığında Hakan Karaduman'dan boşalan koltuğa Av. Ersan Aksu getirildi. Ersan Aksu, bugün düzenlenen basın toplantısında 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN SAMSUN'A GELİYOR

Başkan Aksu yaptığı açıklamada, "AK Parti Samsun Belediye Başkan adayları önümüzdeki hafta sonunda açıklanacak. Adayların açıklanmasını da kesin olmamakla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak" dedi.

Ersan Aksu'nun bu açıklaması sonrasında gözler açıklanacak olan belediye başkanlarına ve hangi, belediyelerin MHP'ye bırakılacağına çevrildi.

Aksu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: " Bu görevin şahsıma tevdi edilmesi ise şahsım için büyük bir onurdur. Üstlendiğim görev ve mesuliyetin idraki içinde; liderimize ve milletimize layık olmak adına samimiyet ve tevazu içinde inançla görevimi ifa etmeye gayret edeceğimi ifade ediyor, Yüce Mevlâ’dan, milletimize partimize ve partililerimize mahcup olmamayı diliyorum. Kendisinden nöbeti, bayrağı devraldığım çok kıymetli il başkanım ve meslektaşım çok değerli kardeşim Av. Hakan Karaduman kuruluşundan bugüne partimizin pek çok kademesinde görev almış, son olarak benim de başkanlığımı yapmış bir kardeşimizdir. Kendisiyle teşkilat hiyerarşisi içinde siyasi çalışmalar yaptık. Bugün itibarıyla bayrağı bana devretmiş olsa da kendisiyle siyasi ve şahsi ünsiyetimiz devam edecektir. Bu vesileyle değerli kardeşim, başkanım Av. Hakan Karaduman’a ve ailesine sağlık ve mutluluklar diliyorum."


 


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.