Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Engelli vatandaşlara su indirimi

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'in daha önce açıkladığı engelli vatandaşlara su indirim kararı "3 Aralık Dünya Engelliler Günü"nde Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Kurulu'ndan geçti.

Samsun Haber-Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Turan Çakır başkanlığında Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Kurulu toplandı. Büyükşehir Belediye Meclisi Salonunda gerçekleştirilen toplantıda SASKİ Genel Kurulu maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Maddeler arasında Samsunluları yakından ilgilendiren; konut ve iş yerlerinde yüzde 15, yüzde 40 ve üzeri seviyede engelli olan vatandaşlara yüzde 50 su indirim maddesi oy birliği ile kabul edildi. 

Yapılan su indirimi ile ilgili açıklamalarda bulunan Turan Çakır, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutladı. Turan Çakır, engelli vatandaşlara yapılacak olan indirimin anlamlı bir günde kabul edilmesinin mutluluk getirdiğini ifade etti.

Yüzde 15 su indiriminin de Samsunlulara hayırlı olmasını dileyen Çakır, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü"nü kutladı. 

Komisyonda ayrıca; SASKİ 2019 yılı gelir ve gider bütçeleri; gider bütçesi 435 milyon TL, gelir bütçesi ise 435 milyon TL olarak öngörülen gündem maddesi de oy birliği ile meclisten geçti.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.