Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Engelli hastanın tedavisi için 7500 TL alındı! İnşaat işçisi baba isyan etti

Samsun Haber

Samsun'da bir inşaat işçisinin engelli oğlunun tedavisi için özel hastanenin 7 bin 500 lira ödeme aldığı iddia edildi. Tedavi ücretinde fahiş fiyat uygulandığını belirten baba, hukuk yolu ile hakkını arayacak.

ACİL SERVİSLERDE YAPILAN TEDAVİLER YETERSİZ KALDI

Samsun'da rahatsızlanan 28 yaşındaki yüzde 97 engelli Adem İ. ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Samsun Gazi Devlet Hastanesi aciline başvuran Adem İ.'nin yakınları verilen ilaç sonrası eve gönderildi. Tekrar rahatsızlanan Adem İ. Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi aciline kaldırıldı. Yapılan muayene sonrası eve gönderilen Adem İ. tekrar rahatsızlanınca Samsun Büyük Anadolu Hastanesi acil servisine götürüldü. Yapılan muayene sonrası hastanın yatışı yapıldı. 

TEDAVİ ÜCRETİNE BABA İSYAN ETTİ

2 gün 3 gece yatış ve tedavi ücreti olarak yüzde 97 engelli olan hastanın yakınlarından 7500 TL ücret tahsil edildi. Gerçekleştirilen ödemeye ilişkin babaya ödeme makbuzu verilmediğide iddialar arasında. Engelli oğlunun tedavisi için istenilen ücretin "fahiş" olduğunu ifade eden baba isyan etti. Babanın en kısa sürede hastaneyi dava ederek hakkını arayacağı öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.