Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ecrin Kurnaz'ın ölümünden kim sorumlu? 

Samsun Haber

7 Mayıs tarihinde Samsun'un Vezirköprü ilçesi Alancık Mahallesi'nde evlerinin önünde kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın kemik parçaları ve kafatası bulunmuştu. Ecrin Kurnaz'ın ölümünden kim sorumlu? Ecrin cinayete mi yoksa kazaya mı kurban gitti? İşte detaylar...

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolduktan sonra kemik parçaları ve kafatası bulunan Ecrin Kurnaz, tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Ecrin'in ailesi çelişkili cevapları ve akıl almaz iddiaları ile herkesin kafasını karıştırırken olayla ilgili netlik kazanılmış değil. Ecrin'e ait yeni bir ize rastlanmazken soruşturmaya kemikler ile kafatasını incelemeye alan Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporun yön verecek.

ADLİ TIP RAPORU YÖN VERECEK

Orman muhafaza memurlarının ihbarı üzerinin ormanlık alanda Ecrin Kurnaz'a ayakkabı teki ve kıyafetler bulunmuştu. Bölgede yapılan kapsamlı araştırmada kafatası ve etrafa dağılmış kemik parçaları bulunmuştu. Bulunan parçaların Ecrin Kurnaz'a ait olup olmadığı adli tıp raporu sonucunda belli olacak. 

AYAKKABININ DİĞER EŞİDE BULUNDU

AFAD'a bağlı 30 kişilik ekip ve jandarmanın çalışmaları doğrultusunda teki bulunan ayakkabının diğer eşi de bulundu. Ecrin Kurnaz'ın ölüm nedeni henüz bilinmezken hazırlanacak olan adli tıp raporu olaya yön verecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.