Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Deveci daveti kabul etti! Gözler İshak Taşçı’da

Samsun Haber

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile eski Belediye Başkanı İshak Taşçı arasında başlayan canlı yayın tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı’nın moderatörlük önerisine Başkan Cemil Deveci olumlu yanıt verirken gözler eski Başkan İshak Taşçı’ya çevrildi.

Dün konuyla ilgili olarak Samsunhaber.com’da yayınlanan haberimiz üzerine Atakum Belediyesi Basın Birimi tarafından gazeteci Mehmet Yazıcı’nın telefonla arandığı öğrenildi. Arayan yetkili, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin Yazıcı’nın moderatörlük önerisine olumlu baktığını bildirdi. 

“BİZ HER ZAMAN HAZIRIZ”

Atakum Belediyesi’nden arayan yetkilinin “Sizin moderatörlüğünüze Başkanımız Cemil Deveci olumlu bakıyor. Süreci takip ediyoruz. Gelişmelere göre yayının nerede ve ne zaman yapılacağı belirlendikten sonra başkanımız açık oturum için gelmeye hazır” ifadelerini kullandı. 

KARA VE SAĞLAM DA OLACAK MI?

Yetkilinin, “Dilerseniz açık oturum daha geniş bir katılımla, Osman Kara ve Nusret Sağlam gibi gazetecilerin de iştirakleriyle olabilir mi?” sorusunu Yazıcı’nın “Ben tek çalışırım. Ancak sevgili Sağlam ve Kara’nın da aramızda olmasını memnuniyetle karşılarım” diye yanıtladığı öğrenildi. 

Samsunhaber.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.