Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Deniz Ceylan'ın eski eşine hapis cezası

Samsun Haber

Deniz Ceylan'ın eski eşi İlker Lazoğlu’na açtığı 'koruma tedbirinin ihlali' davasında karar verildi.

Samsun'da, boşandığı eski eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini öne sürerek sosyal medya üzerinden yardım istemiyle Türkiye gündemine giren Deniz Ceylan'ın eski eşi İlker Lazoğlu’na açtığı 'koruma tedbirinin ihlali' davasında karar verildi. Lazoğlu, 7 gün hapis cezasına çarptırıldı.


36 yaşındaki Deniz Ceylan, 1.5 ay evli kaldığı kocasından boşanınca ölüm tehdidi aldığı gerekçesiyle sosyal medya hesabı üzerinden yardım çağrısında bulunmuştu. Deniz Ceylan ve boşandığı eşi İlker Lazoğlu arasındaki 'koruma tedbirinin ihlali' davası 1. Aile Mahkemesinde görüldü. Bugünkü dava öncesinde Samsun Adliyesi önünde taraflar arasında gerginlik yaşandı.


Mahkeme sonrasında konuşan Deniz Ceylan, "Mahkeme tarafından eski eşime 7 gün hapis cezası verildi. Başlangıç için iyi bir gelişme oldu. Karar itiraza açık olsa da başka bir hakimin kararı bozmayacağını zannediyorum. Diğer mahkemelerde de kadın arkadaşlarımla beraber bu yolda yürüyeceğiz. Mahkeme öncesi adliye önünde açıklama yapmak için toplanmıştık. Kendisi saldırganlığını gösterdi. Sanırım yaptığı hatanın farkına varmıştır" açıklamalarında bulundu.


İlker Lazoğlu'nun ise basın açıklaması sırasında Deniz Ceylan'ın babası ve kız kardeşi tarafından darp edildiğini beyan ederek savcılıkta şikayette bulunduğu öğrenildi.


1. Aile Mahkemesinde görülen davada İlker Lazoğlu’na 'son 3 koruma tedbirini ihlal'den 7 gün hapis cezası verildi.


Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.