Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Çukur Dizisinin Emrah Amiri özür diledi

Samsun Haber

Çukur Dizisinde rol gereği polis memurunu tehdit eden Emrah Amir, özür diledi.

Samsun haber - Çukur dizisinini 18. bölümünde Emrah Amir karakteri kendisini durduran polis memurunu tehdit ederek haritadan kendisine yer seç demesi tepkilere yol açmıştı.

Bu sahneyi izleyen Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bir vatandaşta dizi hakkında Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) şikayet ette bulundu.

"CEZA UYGULANMALI"

Diziyi hayretler içerisinde izlediğini belirten S.Y., "Akan trafikde makas atması, trafik polisini aşağılamasını ve kendisine yer seç diyerek tehdit etmesini gördüğümde çok sinirlendim. Bir senaryoda olsa kesinlikle kabul edilemez bir durum. Orada Türkiye Cumhuriyeti polis’i bulunmaktadır. Ayrıca görevli kişi figüran yada oyuncu olabilir ama üstündeki üniforma ve motosikleti polisimize aittir. Bu kabul edilemez bir durumdur. Yetkililer bu sahne için yapımcı firma ve yayınlayan kanal hakkında en ağır ceza uygulamasını talep ediyorum" dedi.

ÖZÜR DİLEDİ

Dizinin yapım şirketi bugün yayınladığı yeni bölüm fragmanında Emrah Amir, yolda gördüğü polis memurunun yanına giderek hata yaptım özür dilerim diyor.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.