Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Çiğdem Karaaslan'dan kritik uyarı! İpin ucunu kaçırmamalıyız

Samsun Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan koronavirüse karşı ipin ucunun sıkı tutulması gerektiğini tedbirlerin dışına çıkılması halinde yeni bir sürecin başlayabileceğini vurguladı. 

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan koronavirüs konusunda kritik açıklamalarda bulundu.

Çiğdem Karaaslan “16 yıldır yoğun olarak siyasetin içerisindeyim. İlk defa korana sürecinde bir şeyleri uzaktan gözlemleme şansım oldu. Onun dışında hep sahadayız. Gördük ki hakikaten Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu süreçte öyle bir sınav verdi ki, hakikaten diğer dünya ülkeleri, o dünya devleri, Avrupa ülkeleri, Amerika idi o imrenilerek bakılan ülkelerinin çok ağır bedeller ödediği bu salgın sürecinden biz başarı ile çıktık. Canlarımızı kaybettik, Allah rahmet etsin. Halen de 'çıktık' diyemeyiz. O yüzden dikkatli olmaya her seferinde davet ediyorum sizleri. Allah korusun, ipin ucunu kaçırırsak yeni bir süreç başlayabilir” ifadelerini kullandı.

Karaaslan konuşmasına şöyle devam etti:

“Dünyada hiçbir devlet yok ki 80 ülkeden vatandaşını alsın getirsin, yardım göndersin ya da uçak kalksın gelsin. Dünyada başka hiçbir yerinde böyle bir ülke yok ki hem salgın ile mücadele ederken 5 büyük dev hastane açsın. Dünyada başka bir ülke yok ki bu salgının ekonomik tarafı ile mücadele ederken bir taraftan bu kadar yatırımı hayata geçirsin. Çünkü bizim gerçekten her şeyden önce çok güçlü, çok iradesi sağlam çok cesaretli bir Cumhurbaşkanımız var. Bir de ona inanan bir milletimiz var. Bu süreci atlatacağız. Hep birlikte ülke olarak atlatacağız. Daha nice yollar, nice okullar, nice adliye binaları yapacağız. Ülkemizi el birliği ile kalkındırmaya devam edeceğiz inşallah. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu süreçte dünyanın imrenerek baktığı bir ülke haline geldi. İnşallah bizler de hepimiz gece-gündüz demeden bunu devam ettirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz”.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.