Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Çiftlik esnafına kötü haber!

Samsun Haber

Çiftlik Caddesi gibi yoğun caddelerde bulunan kafe restoran sahiplerinin kaldırımlara yerleştirdikleri masa ve sandalyelerden rahatsızlık duyduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, denetimleri arttırma talimatı verdi.

Samsun Haber – İlkadım Belediyesi’nin bugün yapılan olağan meclis toplantısında belirli gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Başkan Erdoğan Tok, meclis üyelerinin şikayet ve önerilerini dinledi.

Bu bölümde söz alan İlkadım Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi Erkan Akyüz, Çiftlik Caddesi ve caddeye bağlanan ara sokaklarındaki kafe ve restoran işletmelerinin sokaklara koydukları masa ve sandalyelerden vatandaşların rahatsız olduğunu dile getirdi. Bunun üzerine söz alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, konuyla ilgileneceği belirterek yetkili belediye çalışanlarına konunun üzerine gitmelerini söyledi.

Denetimler Artacak

Kaldırım işgallerinden kendisinin de rahatsız olduğunu belirten Tok, “Ekipleri kuralım ve bu konunun üzerinde duralım” dedi. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un talimatından sonra özellikle Çiftlik Caddesi ve çevresinde denetimlerin artması bekleniyor.

Haber: Yasir BABA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.