Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

CHP ve İYİ Parti'nin Samsun adayı Zihni Şahin mi?

Samsun Haber

Yerel seçimlerde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'nin İYİ Parti'nin adayını destekleyeceği, İYİ Parti'nin de aday olarak Zihni Şahin ismi üzerinde durduğu öğrenildi.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin ise Samsun'da İYİ Parti'yi destekleyeceği iddia edilmekte. AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak eski bakan Mustafa Demir'i göstermesi sonrasında kısa sürede tüm Samsun halkı tarafından sevilen ve takdir edilen mevcut Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, muhalefetin gündemine oturdu.

Kulislerde olası CHP İYİ Parti birlikteliğinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'nin adayı Mustafa Demir'in karşısına Zihni Şahin'in çıkarılacağı konuşulmakta.

PARTİ DEĞİL, ADAY

Yerel seçimlerde seçmen, çoğunlukla  parti yerine aday olan isime göre tercihini yapmakta.  CHP ve İYİ Parti’nin Samsun’daki 250 bine yakın oyu, Zihni Şahin’in aday olması durumunda daha da artacağı hesaplanmakta.

DEMİR Mİ, ŞAHİN Mİ?

Şahin’in olası adaylığı durumunda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarış Mustafa Demir ile Zihni Şahin arasında geçecektir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.