Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Central içinizi serinletiyor

Samsun Haber

'Bizde Kötü Sürprizlere Yer Yok' sloganıyla dünya genelinde hizmet sunan, global araç kiralama markası Central, müşterilerine sunduğu hizmetlerle de ön plana çıkıyor.

'Bizde Kötü Sürprizlere Yer Yok' sloganıyla dünya genelinde hizmet sunan, global araç kiralama markası Central, müşterilerine sunduğu hizmetlerle de ön plana çıkıyor. Central Karadeniz Bölge Müdürü Raşit Bulut, "Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Sıcak yaz günlerinde ofimize gelen değerli misafirlerimize özel olarak paketlenmiş soğuk sularımızdan taktim ediyoruz" diye konuştu. 

EN ÇOK TERCİH EDİLEN GÜVENİLİR BİR MARKA

Central, ülkemizde çok tercih edilen güvenilir bir markadır. Araç çeşitliliği, geniş marka model zenginliği, araç bakımlı ve temiz olmaları, satış sonrası hizmet kalitesinin yüksekliği ile tanınan marka, araç kiralama konusunda başarılı çözümler üretir. Türkiye’de hizmet veren Central markası, ülkemizin en köklü filo kiralama sistemlerinden birinin bünyesinde yer alır. Hem operasyonel hem de günlük kiralama alanında kaliteli hizmet anlayışını konforlu ve yeni araçlarıyla sunar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.