Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Cemil Deveci ilk günden haciz ile karşılastı

Samsun Haber

31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimde Atakum Belediye Başkanı seçilen Cemil Deveci göreve geldiği ilk günde haciz ile karşı karşıya kaldı. 

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, göreve başladığı ilk gün haciz ile karşı karşıya geldi. 

Alacaklı Hakan Arlağ tarafından Atakum Belediyesi haciz ile karşı karşıya geldi. Gönderilen evrağa göre Atakum Belediyesi'nin 687.529,79 TL borcu nedeniyle haciz kararı verildi. 

Bahsi geçen evrakta haciz kararına ilişkin şu ifadelere yer verildi:

"Yukarıda esas numarası yazılı Müdürlüğümüz dostasında borçlu yukarıda kimlik bilgileri yazılı ilgililerin (Atakum Belediyesi) iş bu borçlarından dolayı hesaplarına, hak ve alacaklarına (yerleşik Yargıtay içtihatları gereğince şartlı bağışlar-vergi resim ve harç gelirleri-kamu hizmetinde fiilen kullanılan malları hariç olmak üzere.) MAAŞ HESABI HARİÇ OLMAK ÜZERE borç miktarınca haciz konulmasına karar verilmiştir.

İş bu evrakın dağıtım gereği aşağıya çıkarılmış olup evrak aşağıda yazılı bankaların kayıtlı elektronik posta adreslerine ayrı ayrı gönderilmiştir. Evrakın dağıtım gereği aşağıya çıkarıldığından evrakın ulaştığı ilgili birimlerin başlık yazmadığından bahisle evrakı iade etmemeleri hususu ile karar gereğince işlem yapılarak bilgi verilmesi hususu rica olunur."

HACİZ İŞLEMİ İLE ALAKALI GÖNDERİLEN EVRAK ŞU ŞEKİLDE:

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.