Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Camadan'dan Cumhur İttifakı vurgusu

Samsun Haber

Yaklaşan seçim öncesinde saha çalışmalarına hız veren MHP'de Samsun Milletvekili Adayı Murat Camadan, "Ulaşabildiğimiz her vatandaşımıza 'Cumhur İttifakı'nın ülkemize sağlayacağı katkıya vurgu yapıyor, bu konuda halkımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz" dedi.

Samsun haber -  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayları Murat Camadan ve Mine Aktaş, seçim çalışmalarını Atakum ilçesinde sürdürdü.

İftar öncesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan ve vatandaşlarla sohbet eden Camadan ile Aktaş, iftarda ise Çatalçam'daki kapalı pazar alanındaki iftar çadırına gitti. İftarın ardından Adnan Menderes Bulvarı'na geçen Murat Camadan ve Mine Aktaş, vatandaşları selamlayıp 'Cumhur İttifakı' hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Vatandaşların kendilerine gösterdikleri samimiyetten son derece memnun olduklarını belirten Murat Camadan, "Seçim çalışmalarımızda ulaşabildiğimiz her vatandaşımıza 'Cumhur İttifakı'nın ülkemize sağlayacağı katkıya vurgu yapıyor, bu konuda halkımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz. İnanıyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi olarak 24 Haziran seçimlerinde sandıkta da bu teveccühü göreceğiz ve halkımızı mecliste daha güçlü bir şekilde temsil edeceğiz. Buna olan inancımız tamdır" dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.