Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Buz'un imzası neden ertelendi ?

Samsun Haber

Kırmızı beyazlı ekibin yeni sezonda takımı emanet edeceği  teknik direktör  İrfan Buz ile prensip anlaşması sağlandı. Tecrübeli  teknik direktörün takımın başına geçmesi için tek engel kaldı, o da İsmet Taşdemir. 

Samsunspor, yeni sezonda takımı emanet etmeyi düşündüğü teknik direktör İrfan Buz ile yaptığı görüşmeler sonucunda prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli teknik direktörün takımın başına geçmesi için tek engel kaldı, o da İsmet Taşdemir. İsmet Hoca'nın tazminatı nedeniyle bir hayli zorlanan kırmızı beyazlı ekibin, bu sorunu ortadan kaldırmak için adeta seferber olduğu iddia ediliyor. 

YÖNETİMİN SORUNU ÇÖZMEK ÜZERE

Bayram sonuna kadar İsmet Taşdemir ile yaşanan tazminat sorununu çözmek isteyen kırmızı beyazlı ekibin, yeni teknik direktörüyle beraber en kısa sürede yeni sezon hazırlıklarına başlaması planlanıyor. Kırmızı beyazlı taraftarlarda yönetimden bir an önce hem teknik ekip hem de kadro noktasında somut adımlar atmasını bekliyor. Öte yandan Samsunspor'da bayramlaşma yarın saat 16.00 da Nuri Asan Tesisleri'nde yapılacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.