Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Büyükşehir'de korona alarmı

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediyesi'de koronavirüs paniği yaşandı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ile Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak’ın koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ile Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak'ın koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Genel Sekreter İlhan Bayram

Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ile Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak’ın, Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığı, bunun üzerine tedavi altına alındıkları öğrenildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ın özel bir hastanede tedavi gördüğü, Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak’ın ise evinde karantina sürecinde olduğu bildirildi. İlhan Bayram ve Zennube Albayrak’ın genel sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

FARK EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in yapmış olduğu toplantıda hem Genel Sekreter İlhan Bayram'ın, hem de Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak'ın olmayışı gözlerden kaçmamıştı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.