Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu olay sadece 1 günlük değil.. ÇAPA'DAN  HASAN KILIÇ  YORUMU...

Samsun Haber

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, taraftarların bazı futbolculara tepki göstermesiyle ilgili konuştu.

Samsunspor Haber - Taraftarların bazı futbolculara tepki göstermesine de değinen Fuat Çapa, "Hasan Kılıç ve taraftarlar arasında yaşanan olaya biz olay yaşandıktan sonra şahit olduk. Bu olay sadece 1 günlük değil, sezon başından gelen bazı sıkıntılar var. Biz mevcut oyuncularımıza sahip çıkarsak başarıyı yakalarız. Taraftarımızın ne kadar etkili olduğunu 3 karşılaşmada çok iyi bir şekilde hissettik. Önemli olan bu hissiyatı devam ettirmek" dedi.

BAZI İSİMLERİN FEDAKARLIK YAPMASINI İSTİYORUZ

Bazı taraftarların oyunun sadece bireyine baktıklarını dile getiren Çapa şunları söyledi; "Biz ise toplamına bakıyoruz. Gerçekçi olmamız lazım. Ön bölgede oynayan 4 futbolcudan Fofana, Savicevic ve Tomane hazırlık dönemi geçirmediler. Bu oyunculardan yüzde 100 verim alabilmek için top rakipteyken fedakarlık yapmak zorundasın. Bu fedakarlığı da orta sahadaki oyuncular ile dengelemen lazım. 

BEKLENTİNİN ALTINDA KALINCA TEPKİLER OLUYOR 

Böyle olduğu zaman da bazı oyuncular alışık verimin biraz altında kalıyorlar. Beklentinin altında kaldıklarından bu da eleştiriye neden oluyor. Biz takımı dengeli kurabilmek için oyuncularda bazı oyun şekli istiyoruz. Yoksa en ideali olanını biz de herkes de ister. Elimizdeki olan oyuncu grubunu fiziksel, mental olarak ne kadar neyi kaldırabilir ve toplamın içerisindeki yükü ne kadar paylaşabilir konusu çok önemli. Taraftarın bakış açısı ile oyuncularımıza vermiş olduğumuz görevde çelişki oluyor. 

HASAN İLE İLGİLİ DEĞİL 

Bu da bazı oyunculara tepkiye neden oluyor. Sadece Hasan Kılıç’a değil, Yasin Öztekin’e de Soner Gönül’e de Ali Ülgen’e de ve Alaaddin Okumuş’a da böyle tepkiler oluyordu. Geçmişi tamamen unutup, bu 3 haftanın üzerine odaklanıp birlikte neler yapabileceğimizi çok net bir şekilde gösterdik. 2. devre ve Tuzlaspor maçında bunu tamamen yansıtmamız lazım. Yılı iyi bitirip, gelecek devreden itibaren bunu hem oyuncularımıza hem de rakiplere hissettirmemiz lazım".

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.