Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Biz Söylemiştik! Demirtaş, Ak Parti Mitingine Katıldı!

Samsun Haber

Erdoğan'ın bugün Cumhuriyet Meydanı'nda ki mitingine İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın katıldığı görüldü.

Bugün Cumhuriyet Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından AK Parti mitingi düzenlendi. Düzenlenen mitinge pek çok vatandaş ve siyasi isim katılım sağlarken, İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın da katılım sağlaması dikkat çekti. 

AK PARTİYE Mİ GEÇECEK? 

Son zamanlarda, Demirtaş'ın hiç bir etkinlik ve programa katılmazken, mitinge gelmesi kafalarda " AK Partiye mi geçecek?" sorusunu oluşturdu.

BİZ SÖYLEMİŞTİK! 

12 Nisan ve 3 Mayıs 2023 tarihlerinde yaptığımız haberlerde:

"İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın Anemon Hotel'de bu akşam düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılmaması "Demirtaş, İYİ Parti ile köprüleri attı mı?" yorumlarını da peşinden getirdi." ve ardından 3 Mayıs 2023'te "İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın partinin seçim çalışmalarına katılmaması teşkilatlarda ve tabanda tepkilere neden oldu." demiştik. 

İlkadim Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın, Erdoğan'ın mitinginde boy göstermesi İYİ Parti'de şok etkisi yaratırken, "Demirtaş ikili oynuyor. Her iki tarafa mavi boncuk dağıtıyor" yorumlarına neden oldu
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.