Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Biz bu hale nasıl geldik? Gole bile sevinmediler 

Samsun Haber

Samsunsporlu taraftarların, Menemenspor karşısında Mathias'ın attığı gol sonrası sanki küme düşmüşcesine asık suratlı ve mutsuz futbolcuların çokluğuna dikkat çekerek, 'Biz bu hale nasıl geldik' sorusunu sormaya başladı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da neler oluyor ? Süper Lig'e yükselmek için gün sayan ve daha düne kadar rakiplerine avantajlı konumda olan kırmızı beyazlılar, son haftalarda yaşanan puan kayıpları sonrası ilk ikinin dışında kalarak tarafatarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattılar. Özellikle Menemenspor karşılaşmasında sergilenen isteksiz ve kötü futbolun yanı sıra Mathias'ın ilk golünde oyuncuların sevinmeden santraya gitmesi ise kafalarda soru işareti bıraktı. 

ACİL MÜDAHALE GEREKİYOR 

Karşılaşmanın sonunda kırmızı beyazlı taraftarlar, bu duruma büyük tepki gösterdiler. Sosyal medya üzerinden teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcuları eleştiren Samsunsporlu taraftarlar, 'Biz bu hale nasıl geldik' sorusunu sormaya başladı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, Başkanı Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan takım içinde yaşanan her ne sorun varsa bir an önce bu krizin aşılması için tedbirlerin alınmasını istediler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.