Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Binali Yıldırım Samsun'a geliyor

Samsun Haber

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın daveti üzerine Samsun'a geliyor.

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın daveti üzerine 12 Haziran'da Amasya programının ardından Samsun'a gelecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, bugün, 24 Haziran seçimleri için Kars ve Ardahan'a gelen Başbakan Yıldırım'ın mitingine katıldı. Karaaslan, Samsunluların Başbakan Binali Yıldırım'ı çok özlediğini ve Samsun'da kendilerini görmekten mutlu olacaklarını ifade ederek, Başbakan Yıldırım'ı kente davet etti. 

Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı olan Binali Yıldırım'ı Samsun'da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade eden Çiğdem Karaaslan, "Sayın Başbakanımızı Kars mitinginde Samsun'a davet ettim. Sayın Başbakanımız, 'Samsun'a mutlaka geleceğim' dedi. Biz de Başbakanımızı Samsun'da bir sahur programında ağırlamaktan onur duyacağız. Başbakanımızla 12 Haziran'da Samsunluları buluşturmak için hemen hazırlıklara başladık" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.