Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Belediye Otobüsü şoföründen sürücülere uyarı

Samsun Haber

Samsun'da Belediye Otobüsü şoförü, sürücülerin trafikte daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Samsun haber - Samsun'da Belediye Otobüsü şoförü olduğunu söyleyen Koray Yalın, sürücüleri daha dikkatli olması konusunda uyararak ricada bulundu. 

“KÜFÜR, KAVGA, SALDIRI”


Trafikte sürücülerin küfür etmemesi konusunda ricada bulunan Yalın yaptığı paylaşımda "Otobüs durakları zaten boş kalmıyor bari yolcu indirip bindirme yaptığımızda biraz sabırlı olalım. Arkamızdan korna küfür etmeyelim lütfen. Az sayda boş bulduğumuz duraklara girdiğimizde sola sinyal verip çıkış yapacağımızda da lütfen yol verelim. Önüne çıktığımız için küfür eden, kavga eden, saldıran ve hatta genel müdürümüze bizzat telefon açıp şikayet edip işten çıkarılmamızı isteyen bile var" dedi.

“BİZLERİNDE GURURU VAR”

Yolcuları güvenli taşımak için çabaladıklarını belirten Yalın, Bizler sizlerin ailenizi, çocuğunuzu, anne ve babanızı gideceği yerlere güvenli bir şekilde götürmekten başka bir amaç gütmüyoruz. Ha hata herkes yapar yapmaz değil ama kasıt var ise şikayet de edin. Lütfen biraz daha duyarlı olalım ve herkesin bakması gereken çoluk çocuğu olduğunu , bizlerin de bir gururu olduğunu unutmayalım. Duyarlılığınız ve bu uzun yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim. Kazasız cezasız günler dilerim" diyerek sonlandırdı.

İŞTE YAPTIĞI O PAYLAŞIM

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.