Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bekir Keleş: Bizim derdimiz hizmet

Samsun Haber

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Bekir Keleş, "Bizim derdimiz hizmettir, ülkemize eserler bırakmaktır" dedi.

Samsun haber - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş, İlkadım ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. ürkiye Harp Gazileri ve Yakınları Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz'ı ziyaret eden Keleş, daha sonra esnaf ve muhtarlarla sohbet etti.


Samsun'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük desteği veceğini belirten Keleş, "Güçlü bir Türkiye için güçlü bir meclis ile birlikte güçlü bir hükümet gerekiyor. Cumhurbaşkanımızı sandıkta ne kadar güçlü çıkartırsak Cumhurbaşkanımızın elini okadar güçlendirmiş oluruz. Birlik, bereket ve bolluk için vakit türkiye vakti, vakit samsun vakti" dedi. 


24 Haziran'dan sonra daha büyük hedeflerle millete hizmet edeceklerine değinen Keleş, "Halka hizmeti hakka hizmet olarak görmeyen bir zihniyetin başarılı olabilmesi mümkün değildir. Bizim derdimiz hizmettir, ülkemize eserler bırakmaktır. İnşallah 24 Haziran'da milletimizden yetkiyi bir kere daha alacak ve daha büyük, daha iddialı hedeflerle milletimizin hizmetinde olacağız” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.