Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bekçi olayında flaş gelişme! 3 bekçiye soruşturma

Samsun Haber

Samsunhaber.com olarak kavgayı ayırmak isteyen vatandaşın bekçiler tarafından darp edilmesi olayını gündeme getirmiştik. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Olaya müdahalede bulunan 3 bekçiye soruşturma açıldı. 

Samsun'un İlkadım ilçesinde gençler arasında çıkan kavgayı ayırmak için olay yerine giden 40 yaşındaki Atakan Bayar o sırada bölgeye gelen bekçilerin hedefi olarak darp edilmişti. Yaklaşık yarım saat yerde üzerine baskı uygulanarak bekletilen Bayar'ın telefonu ezilerek kırılırken o sırada aldığı darbelerde vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanmıştı. Bayar, olayın sonrasında da ilgili mercilerde sorunlar yaşadığını ifade ederken müdahalede bulunan 3 bekçiye soruşturma açıldı. 

SAMSUNHABER.COM'A AÇIKLAMA

Yaşadığı olayla ilgili Samsunhaber.com'a konuşan Atakan Bayar: "Cumhuriyet Başsavcılığına ifade vermeye gittim, Gazi Karakolu'nun başkomiseri ve amiri beni rencide ettiler, bana 'yalan konuşma, seni bekçiler dövmedi sen başkasından dayak yedin bekçilere iftira atıyorsun' dediler" dedi.

İFADESİ BİLE ALINMADI! 

Karakolda ifadesi alınmayan Atakan Bayar'ın, savcılık talimatına rağmen gittiği karakolda ifadesi alınmadı. Avukatı ile yeniden savcılığa giden Bayar, burada da ifade veremedi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken mağdur vatandaşın kırılan kemikleri nedeniyle bugün ameliyat altına alınacağı öğrenildi. Olay kamuoyunda büyük infial yarattı.

BEKÇİLERE SORUŞTURMA 

Olayın kamuoyunda büyük yankı uyandırması ile birlikte sert müdahalede bulunan 3 bekçi hakkında soruşturma açıldı.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Gerçekleşen olayın videosu için aşağıdaki görsele tıklayın:

Atakan Bayar olayı şu şekilde değerlendirmişti:

https://www.youtube.com/embed/YcqAdFUB96A
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.