Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yılmaz: “Allah bana acısın”

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gülsan Sanayi Sitesi’nde hiçbir esnafı mağdur etmeyeceğini belirterek, “Allah bana acısın, sanayi sitesini bu hale getirmek için bu kadar parayı nereden bulacağım?” dedi.

Samsun Haber – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’da yaptıkları çalışmaları TSO Yönetim Kurulu Üyelerine anlattı.

Gülsan Sanayi Sitesi’nde Allah bana yardım etsin

Samsun’un 2019 vizyonu hakkında işadamlarına bilgi veren Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, “Gülsan Sanayi Sitesi’ni 2019 yılına kadar halledeceğiz. Gülsan Sanayi Sitesi’nde hiçbir esnafı mağdur etmeyeceğiz. Buradaki malının ve mülkünün parasını alacak. İnşallah göstereceğimiz yere de rahatlıkla buradaki ticaretini veya imalatını oraya taşıyacak. Bu sanayide sıkıntısı olan benim onlar değil. Burada Allah bana acısın, nereden bulacağım bu paraları. Gülsan Sanayi Sitesi’nin merkezi bir yerine Selatin Camisi yapacağız. Bir cenaze oluyor Büyük Cami’nin önündeki Atatürk Bulvarı kitleniyor. Sitenin bulunduğu yer 200 dönüm. Burada büyük bir mabet alanı olacak. Adeta şehir burada yaşayacak” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.