Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Topaloğlu: Olay fazla abartıldı

Samsun Haber

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, geçtiğimiz günlerde Ak Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İrfan Kalaycı ve fındık üreticisi Muhammer Dursun arasında yaşanan tartışma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun Haber - Samsun 19 Mayıs ilçesinde geçtiğimiz günlerde Ak Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İrfan Kalaycı ve fındık üreticisi Muhammer Dursun arasında yaşananlar uzun süre gündemde yer almıştı.


Fındık üreticisi Muharrem Dursun, fiyatları düşük fiyatları protesto etmek için Ak Parti 19 Mayıs ilçe binasının önüne fındık dökmüş, sonrasında ise Başkan Kalaycı ve Muharrem Dursun arasında tartışma yaşanmıştı.


Samsun 19 Mayıs ilçe Başkanı Osman Topaloğlu, Samsunhaber.com'u ziyaretinde yaşananlar hakkında açıklamalarda bulundu. Yaşananların fazla abartıldığını belirten Başkan Topaloğlu, "Yaşanan talihsiz bir olay. Her iki tarafta da kusur bulmak doğru olmaz. Olayın gereğinden fazla abartıldığını düşünüyorum. Fındık üreticisi Muharrem kardeşimle bir cenazede karşılaştım. Konuştuk, kucaklaştık. Herhangi bir problem yok. Saygımız var. Yaşanmaması gereken bir olaydı" açıklamalarında bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.