Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Togar Tekkeköy'de yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Samsun Haber

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

Başkan Togar açıklamasında "Her projemizin, her çalışmamamızın ilçemizde yürütülen her işin sonuna kadar takipçisi olarak adım adım gelişimi ve değişimi sahada yerinde inceliyoruz." dedi.

"TİTİZ VE KAPSAMLI ÇALIŞMALAR"

Çalışmaları titizlikle yürütüldüğünü söyleyen Togar "Farklı alanlarda yürütmüş olduğumuz titiz ve kapsamlı çalışmalarla ulaşım ağımızı modern, konforlu, uzun ömürlü ve mesafeleri kısaltan yollarla örmeye devam ediyoruz. Genişletme, zemin sıkılaştırma ve alt yapı işlemlerinin ardından Beyoğlu Mahallemizde devam eden emisyonlu asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik" açıklamalarında bulundu.

"KISITLI İMKANLARA RAĞMEN"

 
Togar imkanların kısıtlı olmasına rağmen kar elde ettiklerini söylerek İlçemizin dört bir yanındaki parklarımız, bahçelerimiz, mesire alanlarımız, sosyal tesislerimiz ve diğer tüm alanlarda kullanılan kent mobilyalarımızı kısıtlı imkanlara rağmen kendi öz kaynaklarımızla ekiplerimiz tarafından teknik hizmetler atölyemizde üretmemizin yanında bakımı ve tamirini yaparak hep ilçemizi güzelleştiriyoruz hem de ekonomik anlamda büyük kar elde etmiş oluyoruz.
Her projemizin, her çalışmamamızın ilçemizde yürütülen her işin sonuna kadar takipçisi olarak adım adım gelişimi ve değişimi sahada yerinde inceliyoruz. Bu bağlamda Köprübaşı Mahallemizde devam eden taş parke çalışmalarımızı yerinde inceledik" ifadelerini kullandı.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.