Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Şahin: Duyarsızlık bize haramdır

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ordu'nun Ünye ve Fatsa ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ziyaretlerde bulundu. Belediye başkanlarını ziyaret eden Başkan Şahin, "Afetle karşı karşıya kalan şehirlerimize karşı duyarsız kalırsak bu koltuklarda oturmak bize haramdır" şeklinde konuştu.

Samsun Haber-Başkan Şahin, Ünye ve Fatsa belediye başkanlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Şahin afetin yaşandığı andan itibaren belediye araçlarının sel bölgesine gönderildiğini ifade ederek, "Türkiye’nin neresinde olursa olsun doğal bir afet yaşayan bir şehrimize karşı duyarsız kalırsak, yardımcı olmazsak bu koltuklarda oturmak bize haramdır. Geçtiğimiz hafta kardeş şehir Ordu’da meydana gelen sel felaketi bizleri fazlasıyla üzdü. Komşu şehrimizde gerçekleşen bu afet için geçmiş olsun dileklerimizi telefon ile iletmemiz uygun olmazdı. Şehir dışında ve yurt dışında önceden planladığımız programlarımızı tamamlar tamamlamaz bu ziyaretleri gerçekleştirmek istedim. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür afetlerle karşı karşıya kalan şehirler için seferber olacağız. Rabb'im daha büyük afetler göstermesin" diye konuştu.
 
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe’yi ziyaret eden Başkan Şahin geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra Ordu'dan ayrıldı.

 
 
 
 
 
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.