Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Şahin, Atakum'la ilgili planlarını anlattı

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum'a yönelik projeler ve planlamaları hakkında bilgi verdi.

Atakumlularla buluşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederek Atakum ile ilgili plan ve projelerinden bahsetti.

Çevreci uygulama dönemi

Atakum'u refah dolu günlerin beklediğini belirten Şahin, "Şehrimiz ve ilçemiz adına alacağımız her kararda daima hemşehrilerimiz ile ortak akıl anlayışı içerisinde olma hassasiyeti taşıyoru. Atakum,  Karadeniz'in turizm cenneti. Kilometrelerce sahili, doğası, yeşiliyle Atakum, her geçen turizm alanında yıldızını parlatmaya devam ediyor. Bu nedenledir ki en önemli hedeflerimden birisi de mavi ile yeşili ilçemizde buluşturmak olacaktır. İnsana ve doğaya saygılı, yeşil bir gelecek için çevreci uygulama dönemini başlatacağız. İnsan-şehir-tabiat dengesini oluşturacak ve bu dengeyi koruyacağız" dedi.

"Atakumluların hayat kalitesi artacak"

Başkan Şahin, projeleriyle ilgili olarak, "Atakum'u akıllı şehircilik teknolojisi ile yöneteceğiz. Özellikle belediyecilik hizmetlerinde günlük hayatı kolaylaştıracak akıllı şehir uygulamalarını destekleyeceğiz. Atakum'u, kadınlardan çocuklara, yaşlılardan gençlere, engellilerden sporculara, herkese dokunan mekanlarla donatacağız. Atakum'u adeta yeni baştan imar ederken ortak akılla hareket edeceğiz. Bunu yaparken özellikle gençlerimizi unutmayacağız. İlçemizde kültürel, ekonomik ve sosyal etkinlikleri artıracak, her yönüyle Atakumluların hayat kalitesini daha da artıracağız" diye konuştu. 
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.